Tarragona acull el Campionat de Catalunya de Voleibol

 Tarragona acull el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de Voleibol

La competició es disputa fins dijous al pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau amb la participació de prop de 400 infants i joves

El pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau acull aquesta setmana la quarta edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de Voleibol. Des d’ahir dimarts i fins demà dijous prop de 400 infants i joves de tota Catalunya disputen els campionats infantils, cadets i juvenils, tant en categories masculines i femenines.

A la jornada d’ahir, el Barcelona 3 Securitas es va imposar en la categoria juvenil femenina, mentre que la selecció local de la Diputació de Tarragona va aconseguir el triomf en la categoria juvenil masculina.

El Campionat de Seleccions Provincials, organitzat per la Federació Catalana de Voleibol amb el suport, entre d’altres de l’Ajuntament de Tarragona, té com a objectiu promocionar aquest esport arreu del territori. L’Ajuntament de Tarragona dona nom a tots els equips femenins del territori participants.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, destaca la celebració d’aquesta competició a la ciutat, “fet que ratifica la tasca del consistori amb l’esport de base i permet promocionar, encara més, un esport tan arrelat a la ciutat i, en especial, al barri de Sant Pere i Sant Pau, com el voleibol”.

A més dels centenars d’infants, una cinquantena d’àrbitres i entrenadors del territori també es donen cita aquests dies a Tarragona.

Adjuntem fotografies de les seleccions masculina i femenina de la Diputació de Tarragona que van jugar ahir en categoria juvenil i foto de Mauri de les proves disputades aquest dimecres.

Author: Redacció de Tarragona

Deixa un comentari

*