Detingut per robatori amb força

Detingut per robatori amb força

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 35 anys per un presumpte delicte de robatori amb força a diferents comerços i establiments del centre de la ciutat.

Els fets han passat aquesta matinada, quan els agents han acudit al carrer Florenci Vives alertats per la trucada d’una persona que denunciava que s’havia forçat la reixa d’accés d’un local de la zona. El testimoni va aportar la descripció de la persona que, presumptament, hauria accedit de forma irregular a l’establiment.

Una altra patrulla s’ha desplaçat per buscar la persona descrita i l’ha trobat prop de la rotonda del cementiri. Realitzant un itinerari amb aquesta persona els agents van comprovar que s’havia forçat el bombí de la persiana elèctrica d’un centre educatiu proper. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra també s’ha acostat a la zona i ha informat que tenien constància que s’havien forçat la porta a altres dos locals propers a la zona, en els quals es farà comprovació de danys. Per tot plegat, els agents han detingut l’individu.

Detingut per atemptat als agents de l’autoritat

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dissabte al migdia, dia de Reis, un home de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Els agents havien rebut una denúncia per un delicte d’assetjament i van desplaçar-se a una adreça facilitada, propera a la zona de l’amfiteatre, com a possible domicili del presumpte autor.

Un cop allà, els agents van preguntar per l’individu, qui realment tenia un nom diferent amb el qual era conegut. Quan l’individu va veure els agents va posar-se molt nerviós, va començar a cridar i va atansar-se als dos policies, colpejant-los a l’estómac i a l’espatlla, respectivament. Finalment, malgrat una gran resistència activa, va poder ser reduït, emmanillat i detingut.

Author: Redacció de Tarragona

Deixa un comentari

*